Turen går til Kreta

Næste planlagte kursusrejser er udsat til 2023 pga. covid19.

Alle planlagte aktiviteter er aflyst indtil videre. Så når Coronakrisen er ved at lette og på vej mod sin afslutning er du velkommen til at sende os en mail, såfremt du ønsker at deltage i fremtidigt kursusophold.

Du vil opleve afslappede, trygge og fordomsfrie rammer, med højt til loftet og professionel hjælp til at håndtere den svære, den skøre, den triste og den nødvendige samtale.

Vi tager med andre ord “fat i relationskompetencer og hjælperoller, kæreste- og forældreskab, kollega og lederskab”, med alt hvad det kan indebære af udfordinger og vi guider dig med sikker hånd gennem nogle af de svære sider, for at give inspiration til nytænkning, forandring og forbedringer gennem brug af værktøjerne i Relationsbaseret Ledelse®.

Her kombineres ferie med personlig udvikling og styrker jeres personlige kompetencer, til at fastholde kærligheden til dig selv, kæresten, familien, kollegaer og job.

En nærværs kursusrejse til Kreta, med hyggelige opgivelser, smukt vand, dejlige restauranter og tid til refleksion. Og endda masser af historiske oplevelser, hvis det skulle have interesse.

Børn er også velkomne – de vil blive indraget i den udstrækning de selv ønsker at være deltagere.

Sessionerne foregår i plenum, da alle kan og skal lære af hinandens historier. Der er naturligvis tavshedspligt om, hvad der foregår i rummet. Her vil alle kunne opleve hinandens historier – og det er en ualmindelig smuk, lærerig og givende oplevelse for alle parter.

Sessionerne varer 3 timer ad gangen, da det er vores erfaring, at man ikke kan holde koncentrationen længere og tiden til refleksion er mindst det halve arbejde. Der vil være luft-pauser mellem hvert emne. På sessionsdagene holder vi 2 sessioner – Den sidste sessionsdag har vi dog kun en session, samt en “farvel og tak-time” – der skal også være plads til at holde ferie.

I alt 16 timers kursus med spændende og nærværende vedkommende sessioner, der indeholder alt det som både du og dine medkursister selv bringer ind – og lidt til.

Vi arrangerer rejserne i samarbejde med anerkendte rejseselskaber og de forløber overordnet på følgende måde:

Første dag går med afgang fra Københavns lufthavn, ankomst og indkvartering, samt et kort møde (ca. en time), hvor i bliver informeret om de praktiske detaljer om ugens samlede plan.

Anden dag starter kl. 10 – 13, hvor vi mødes i Plenum og starter med en kort præsentation af alle deltagere og herefter straks går i gang med at arbejde, hvor vi bl.a. introducerer RBL værktøjer, der skal bruges når vi starter  sessions, samme dag kl. 15 – 18. I disse sessions, vil der være åbne samtaler der anvendes til undervisning.

Tredie dag er oplevelsesdag, hvor man kan besøge Chania eller stranden eller hvad der nu er lyst til – Der er fri leg – og tid til refleksion.

Fjerde dag mødes vi igen kl. 10 – 13 med snak om eftertanker fra de seneste sessions og fortsættelser med nye sessions. Herefter frokost og vi genoptager sessions og undervisning kl. 15 – 18.

Femte dag er oplevelsesdag – Der er fri leg – og tid til refleksion.

Sjette dag Mødes vi kl. 10 – 14, hvor vi runder de foregående dage af og binder de sidste ender sammen, får taget den sidste samtale og gør klar til at tage afsked. Herefter er der fri leg for resten af turen og I kan nyde hinandens selskab indtil der skal tjekkes ind til hjemturen.

Syvende dag – Der er fri leg – og tid til refleksion.

Dag 8 – Hjemrejse, der anvises af rejseselskabet.

Du vil komme hjem “et andet sted end det du forlod”.

FAKTA:

› Afrejselufthavn:
København.

› Rejsemål:
Kreta – Agii Apostoli, der ligger ca. 4 km vest for Chania, med noget af det bedste badestrand du kan forestille dig. Skønne hyggelige restauranter og fine indkøbsmuligheder.

› Indkvartering:
Minimum 3 stjernet hotellejlighed, uden forplejning, med køkkenmulighed, køleskab etc.
Derudover:
WiFi
Bar/ lounge
Swimmingpool
Aircondition (mod betaling)
TV
Safetybox på værelset

Beliggenhed med kort gåafstand til stranden.

› Afrejsedatoer:

Udsat indtil videre – Meddel os din interesse – vi samler sammen og arrangerer løbende.

(Der kan arrangeres kursusrejser løbende på andre tidspunkter, dette kræver dog minimum 10 deltagere)

› Rejselængde:
7 overnatninger.

› Antal deltagere:
Maksimum 10 personer + evt. børn.

› Prisen indeholder:

Fly og hotellejlighed.

Plads til 1 stk. 20 kg kuffert + håndbagage pr. person.

Transfer til og fra hotel.

› Sessions:
Ankomst: 1-1½ time til infomøde.
Dag 2 kl. 10-13 & 15-18.
Dag 4 kl. 10-13 & 15-18.
Dag 6 kl. 10-14.

› Undervisere:
RBL-, Par-, Familie-, Hypno- & Psykoterapeut mpf:
Carsten Fabricius
&
Hypno-, RBL-Terapeut & sygeplejerske & coach
Denise Lykke Fabricius.

› Pris:
8.000,- dkr. pr. person. (børn på ekstra opredning 3.000,- dkr.)

Prisen pr. person er ved deling af værelse. Enkeltværelse koster et tillæg på 1.500,- dkr.

Depositum ved bestilling er 50% – Restbeløb er forfaldent til betaling senest 30 dage før afrejse.

Løbende tilmelding med først til mølle princip.

Ring for yderligere oplysninger og bestilling – du er velkommen til at kontakte mig telefonisk eller via sms på 60 68 80 80.

Venlig hilsen

Carsten Fabricius.
Terapirejser.dk

CarstenFabricius.dk
SE/CVR-nummer: 2761 9223
KONTONR.: 0541-0000220056

Ret til ændringer forbeholdes.